## <u>Tentative Agenda & Speakers for</u> <u>AST 7370 – Energy in Today's Classroom</u>

Day 1 – August 2 8:30 a.m. – 9:20 a.m. Break – 9:20		<ul> <li>Introduction</li> <li>The Subject and Its Importance – Mark Newbold, Central Electric Power Cooperative</li> <li>Welcome – Kent Shannon, University of Missouri</li> </ul>	1 hour
9:30 a.m. – 11:30 a.m. Break – 10:30 a.m. 10:40 a.m. – 11:30 a.m.	<b>A.</b>	Energy Basics - Brian Jacobi, Central Missouri Electric Cooperative	2 hours
11:30 a.m. – 12:30 p.m.		Lunch Break & Trailer Viewing	1 hour
12:30 p.m. – 2:30 p.m. 12:30 – 1:20 p.m. Break – 1:20 p.m. 1:30 – 2:20 p.m. Break – 2:20 p.m.	В.	<ul> <li>Power Generation &amp; Transmission</li> <li>James Vermillion, Associated Electric Cooperative, Inc.</li> <li>Warren Wood, Ameren Missouri – Vice President of Regulatory &amp; Legislative Affairs</li> </ul>	2 hours
2:30 p.m. – 4:30 p.m. 2:30 – 4:30 p.m. 5:45 p.m.	C.	<ul> <li>Energy Efficiency - Circuitry Project</li> <li>Kent Shannon, University of Missouri and Keith Mueller, Central Electric Power Cooperative</li> <li>Group Dinner at Hampton Inn</li> </ul>	2 hours
Day 2 – August 3		Wolaama Paak & Daviow	
Day 2 – August 3 7:45 a.m. 8:00 a.m. – 9:00 a.m. Break - 8:50 a.m.	D.	Welcome Back & Review  Energy Sources  - Dr. Hank Stelzer, University of Missouri – Forestry	1 hour
7:45 a.m. 8:00 a.m. – 9:00 a.m.		Energy Sources	1 hour 2 hours
7:45 a.m.  8:00 a.m. – 9:00 a.m.  Break - 8:50 a.m.  9:00 a.m. – 11:00 a.m.  9:00 – 9:50 a.m.  Break – 9:50 a.m.  10:00 – 10:50 a.m.  11:00 a.m. – 12:00 p.m.	<b>E.</b>	<ul> <li>Energy Sources         <ul> <li>Dr. Hank Stelzer, University of Missouri – Forestry</li> </ul> </li> <li>Economics &amp; Energy Production         <ul> <li>Dr. Ray Massey, University of Missouri – Agricultural and Applied Economics</li> <li>Keith Mueller, Central Electric Power Cooperative</li> </ul> </li> <li>Electric Vehicles Demonstration &amp; Discussion         <ul> <li>Variety of Electric Vehicles on Display</li> </ul> </li> </ul>	
7:45 a.m.  8:00 a.m. – 9:00 a.m.  Break - 8:50 a.m.  9:00 a.m. – 11:00 a.m.  9:00 – 9:50 a.m.  Break – 9:50 a.m.  10:00 – 10:50 a.m.	E. F.	<ul> <li>Energy Sources         <ul> <li>Dr. Hank Stelzer, University of Missouri – Forestry</li> </ul> </li> <li>Economics &amp; Energy Production         <ul> <li>Dr. Ray Massey, University of Missouri – Agricultural and Applied Economics</li> <li>Keith Mueller, Central Electric Power Cooperative</li> </ul> </li> <li>Electric Vehicles Demonstration &amp; Discussion</li> </ul>	2 hours